Trifunović: Čačak će dobiti još jednu odborničku grupu na radost svih odbornika i gradjana i time ćemo povećati politički kapacitet

Iako je samo dan ranije Igor Trifunović, predsednik Skupštine grada Čačka, rekao da koalicija PUPS-RUS neće biti formirana jer njihov predlog nije u skladu sa poslovnikom i da je njegovo lično mišljenje da je ovo neostvarena ambicija jednog čoveka za promocijom, već sutradan je promenio stav.

„Ovo je želja i ambicija jednog čoveka koji smatra da će se bolje promovisati i profilisati kroz zasebnu grupu“ – izmedju ostalog, izjavio je Trifunović za Ozon press. Već sutradan, Trifunović daje suprotu izjavu za TV „Galaksiju 32“. Ovaj put tvrdi da postoje svi uslovi.

Trifunović je rekao da je nakon konsultacija sa odbornikom Ilom Mihajlovskim, Skupštini grada Čačka upućen novi predlog za formiranje odborničke grupe koji je sada dopunjen i u skladu je sa poslovnikom.

„Na radost, mislim, svih odbornika i naših sugradjana imati formiranu još jednu odborničku grupu u Skupštini grada Čačka što će povećati politički kapacitet Skupštine grada. Smatram da formiranje ove odborničke grupe Skupština će dobiti veći kapacitet u smislu nastupa odborničke grupe našeg koalicionog partnera. Ja bih vas podsetio da koalicioni partner PUPS sa nama nastupa već duži niz godina, dva člana gradskog veća su prisutna koji ozbiljno rade svoj posao i mi ćemo i dalje nastaviti sada u dve odborničke grupe da radimo u interesu naših sugradjana kao što smo to i započeli u ovom mandatu.“ – izjavio je Trifunović za TV Galaksiju.

„Mi danas kao što smo i čuli od predsednika skupštine formiramo odborničku grupu sa Strankom Rusa Srbije. Hoću da se prvo zahvalim njima što su prihvatili naš program, partijski, PUPS i program naše koalicije.“ – izmedju ostalog, rekao je Ilo Mihajlovski

Ono što je zbunilo odbornike je to da su koliko juče čuli tvrdnje u medijima da Trifunović neće dozvoliti formiranje te odborničke grupe, a koliko sutradan je rekao da će biti formirana i to na radost svih nas.

Jedan od odbornika nam je rekao da su svi bili zapanjeni.

Trifunović: Čačak će dobiti još jednu odborničku grupu na radost svih odbornika i gradjana

„Trifunović je nekoliko dana govorio da neće dozvoliti tu koaliciju i da im sprema iznenadjenje. Mi smo zaista zbunjeni. Mi sad i ne znamo više u kakvim odnosima su njih dvojica (Trifunović i Logvinov). Nadam se da su pronašli kompromis. Biće zanimljivo gledati njih dvojicu kako rade zajedeno na radost svih gradjana.“ – rekao je jedan od odbornik

2 KOMENTARA

  1. Najbolji prijatelji Trifunovic i Logvinov, mislim da je Trifunovic nakon konsultacija sa Logvinovim promenio stav.

  2. Nasli se da zajedno rade dva unistitelja grada Cacka zajedno sa Todorovicem i Veljom Ilicem na celu.Sta vi gospodo radite i formirate kad ste pokrali izbore.Mislim na naprednjake.BOJKOT je uspeo,a vi ste na silu uzeli jos jedan mandat.Ustanite Cacani vreme je da smenimo ovu bagru i postavimo dobrog i postenog domacina na celo grada adv.Ivana Calovica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име