Trnavac: Boško Obradović šalje najgore moguće poruke

Predsednik GrO SPS u Čačku obratio se građanima otvorenim pismim koje prenosimo u celosti.

„Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Čačku, povodom uvođenja vanrednog stanja obratio se javnosti da će tokom trajanja istog, prestati sa svim svojim političkim aktivnostima i sav resurs koji poseduje staviti na raspolaganje Štabu za vanredne situacije. Takođe smo najavili da se nećemo oglašavati dok pandemija Kovid 19 traje i dok je zdravlje našeg naroda i naših sugrađana ugroženo.

Nismo ni slutili da ćemo morati da reagujemo, ali moramo, jer je na pomolu najgore političko lešinarstvo, kojim se služi naš sugrađanin Boško Obradović, narodni poslanik i onaj koji je dužan da zastupa interese građana u Narodnoj skupštini Republike Srbije gde je za to i plaćen. Umesto da iskoristi priliku i da se obrati građanima iz institucije za koju je biran, on je ispoljio svoj karakter i utekao sa megdana, ali je pohrlio na Gradski trg u Čačku da pošalje najgoru moguću sliku, koja će iznova degradirati Čačane jer se on i slični njemu trude da budu prvi u negativnim stvarima i da baci u senku trud vrsnih imena kojima naš Čačak ima da se podiči, umetncima, sportistima, lekarma, profesorima, jer je naučio da se dobar glas daleko čuje, a lošiji još dalje.

Ne možemo da osuđujemo kada Boško Obradović kao punoletni građanin ne čuva sebe i svoje zravlje, ali dužni smo da reagujemo kada kao javna ličnost ugrožava tuđe živote izlazeći na ulicu tokom zabrane kretanja i time potenijalno stvori opasnost da jučerašnjom podrškom od oko trideset ljudi proširi virus i da sve što je do sada učinjeno i čega su se razumni građani pridržavali bude uništeno jer on mora da odskoči od opozicionog bloka i nametne se kao lider.

Pristalice Dveri na Gradskom trgu u vreme policijskog časa

Svesni smo da da je opozicioni blok kome gospodin Obradović pripada jedan konglomerat sličan DOS-u što on suštinski i jeste, jer je sastavljen od svega i svačega sa jednim ciljem, a to je rušenje vlasti bez izbora i da je u takvom metežu bitno istaći se i biti poznat, jer se danas ne možemo setiti svih lidera DOS-a, a ako niste među prvima onda vas vaši finansijeri više ne smatraju bitnim, a sredstva su u vas uložena.

Da li će ovaj gest jednog Čačanina ostaviti traga i biti sankcionisan kao što je bilo unošenje motorne testere u zgradu RTS-a odnosno da li je pevac ranije kukuriknuo i da li će završiti u šerpi ili loncu svog šefa kuhinje koji pokušava da zamesi i proda isti politički recept kao u vreme Slobodana Miloševića, ne zna se, ali se odlično zna gde nas je dovelo to lupanje u posuđe i kako su nam ti ,kuvari“ zapržli čorbu.“

Molimo sve političke aktere da se uzdrže i ne iskazuju sebičnost, jer svojim negativnim delovanjem i nepromišljenošću mogu ugroziti svoj narod. Uskoro će se ova situacija koja je zadesila čitav svet smiriti ,a kada dođe vreme za izbore, tada neka svako izađe pred taj isti narod sa svojim programom i ima hrabrosti da bude zaokružen ili precrtan.

1 KOMENTAR

  1. SVETE MOJ, STRPITE JOŠ SAMO NEKO KRATKO VREME DA BI BILI U VEĆIM SKUPINAMA I BEZ UDALJAVANA JEDNI OD DRUGIH ONDA I MOĆI ĆETE OPET DA SE SRDAČNO RUKUJETE. KADA U NAJSKORIJE VREME BUDE U VAZDUHU +27 I DALJE PREMA GORE VIRUS UMIRE. JOŠ NEŠTO NAJVAŽNIJE:POJAVILI SE OPET UJESEN MOŽE BITI ILI JAČI ILI SLABIJI IMALOM PROMENOM SIMPTOMA, ALI U OVAKVOM OBLIKU VIŠE NIKADA NEĆE DA SE POJAVI!!!!! DAKLE JOŠ SAMO KRATKO VREME I MOĆI ĆETE DA DIŠETE PUNOG KAPACITETA U POTPUNOSTI!!!!! ŽIVELI!!!!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име