Turistička organizacija Čačka ugostila kineske turoperatere

U organizaciji Turističke organizacije Srbije, od 30. marta do 4. aprila realizuje se studijski program posete organizatora putovanja iz Kine nekoliko destinacija u Srbiji, među kojima je grad Čačak.

Pedstavnici i najvećih  i najuticajnijih organizatora putovanja iz Pekinga imaju  predstavništva širom Kine – Beijing HCG Air Travel, Caissa Tourism Group, U Tour, Beijing Royal International Travel,
AOYOU.com, Beijing Hezhongyuan Air Travel Service, Beijing Yidayixing Iternational Travel i Bravolinks.

Nakon Beograda i Novog Sada kineski turoperateri, u subotu 1. aprila su boravili u gradu Čačku, u organizaciji Turističke organizacije Čačka, a potom su posetiti i Zlatibor, Bajinu Baštu i Perućac.

Predstavnici organizatora putovanja iz Kine, nakon   Narodnog muzeja u Čačku, gde su se upoznali sa istorijom i kulturom grada – nacionalne prestonice kulture u ovoj godini, program putovanja su nastavili posetom Ovčarsko-kablarske klisure. U Prirodnjačkom centru u Ovčar Banji, organizovana je prezentacija turističke ponude destinacija na području grada Čačka, koju je pratilo prikazivanje promotivnih filmova na kineskom jeziku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име