U petak 12. “ Porodična biciklijada“, evo kojom trasom će se voziti

U petak, 30. septembra, u 16 časova sa Gradskog trga u Čačku startovaće 12. po redu “Biciklijada 2022 – porodična vožnja“, koju organizuje Unija mladih Čačak pod pokroviteljstvom grada Čačka.

“Biciklijada“ je tradicionalna porodična vožnja gradskim ulicama, koja ima za cilj promociju bicikla kao zdravog i ekološkog prevoznog sredstva.

Prema planiranom programu “Biciklijade“ okupljanje učesnika je od 15.30 do 16 časova, odmah nakon okupljanja planiran je start i kružna vožnja gradskim ulicama.

Dužina rute je 6,1 kilometar.

Ruta: Izlazak sa Gradskog trga desno u Ulicu župana Stracimira, nastavak pravo ka Kuželjevoj ulici i kružnom toku kod “Solida“, dalje na drugi izlaz sa kružnog toka ka Ulici devet Jugovića dalje ka kružnom toku kod kafane “Car Lazar“ i ka četvrtom izlazu u Ulicu dr Dragiše Mišovića, pravo do “Lukoil“ pumpe i desno u Ulicu Nemanjinu, do semafora i raskrsnice sa Balkanskom ulicom, gde se skreće levo u Balkansku ulicu. Balkanskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Stefana Prvovenčanog i desno u Ulicu Stefana Prvovenčanog, celom dužinom ulice do Bulevara Vuka Karadžića, desno u Bulevar Vuka Karadžića, gde se nakon kraće vožnje skreće levo u Omladinsku ulicu, celom dužinom Omladinske ulice nakon koje se skreće desno u Ulicu vladike Nikolaja Velimirovića i odmah nakon toga u Ulicu vojvode Stepe, celom dužinom ulice do pošte, gde “Biciklijada“ skreće polulevo u Ulicu gospodar Jovanovu, nakon toga skreće desno na parking kod Lučnih zgrada i vraća se na trg ispred Doma kulture gde se vožnja završava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име