U toku je uklanjanje grafita i plakata u centru grada

Nesavesnim ophodjenjem prema imovini grada i privatnih lica od strane pojedinaca nanosi se šteta ne samo vlasnicima tih objekata već svima nama. U poslednje vreme, čelnici grada se trude da urede izgled centralnog gradskog jezgra. Uredjuju se fasade na javnim ustanovama, vrše se parterna uredjenja, rekonstruišu se objekti javne namene.

Stubovi kod „Lučne zgrade“ pre čišćenja

Tu lepu sliku ruže neodgovorna lica koja pišu grafite ili lepe plakate tamo gde im nije mesto. Čelnici grada su takodje nabavili ovalne platoe koju služe za besplatno reklamiranje i lepljenje plakata, a sve u cilju uredjenja ove aktivnosti. Dakle lepi tamo gde je za to i namenjeno, reklo bi se.

U toku je hemijsko-abrazivno uklanjanje grafita i posledica lepljenja plakat u centru grada. Gradjani pohvaljuju ovaj nalog gradskih čelnika jer se stiče utisak da neko konačno brine o izgledu našeg grada ali i skreću pažnju da komunalna milicija mora biti ažurnija i nemilosrdna prema počiniocima koji ruže sve lepo što se gradi i uradi.

Stubovi kod „Lučne zgrade“ nakon čišćenja

„U toku je čišćenje fasada u centru grada. Grafiti, plakati, reklame tamo gde im mesto nije ali uskoro će sve biti čisto kao pre. Samo još da tako i ostane.“ – poručuje nam sagovornik iz Gradske uprave.

Izvor: 032 info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име