Uskoro u Čačku poslovnica „Globos“ osiguranja

U Čačku će uskoro biti otvorena poslovnica „Globos“ osiguranja, najstarijeg, domaćeg , srpskog, privatnog osiguranja. Poslednje pripreme za otvaranje su u toku, kaže direktor čačanske poslovnice Nikola Naumović.

Mi u „Globos osiguranju“ volimo da kažemo da smo mi i staro i mlado osiguranje. Dakle imamo 27 godina, iza sebe imamo odličan renome, veliko iskustvo ali smo i u naponu snage, želimo da rastemo i podižemo kvalitet naših proizvoda na viši nivo“, rekao je Naumović. Podseća da je tokom prošle godine došlo je do promene vlasničke strukture u samom osiguranju. Novi vlasnik je firma „Britiš Motors“ koja je u vlasništvu uspešnog privrednika, Čačanina Ostoje Mijailovića.

Foto: Infopress

„Važno je napomenuti da je ovo osiguranje tokom prethodne godine i pored otežavajućih okolnosti uslovljenih pandemijom Covid 19 virusa, uspelo da otvori veliki broj filijala i regionalnih centara na teritoriji Republike Srbije i da zaposli preko 250 ljudi. „Globos“ osiguranje u svojoj ponudi ima veliki broj proizvoda neživotnog osiguranja sa tendencijom širenja svoje palete proizvoda“, kaže direktor Naumović.

Dodaje da je osnovi za uspešno poslovanje kompanije Globos osiguranja kako u čitavoj zemlji tako i poslovnici u Čačku baziraće se na iskrenom i fer odnosu sa svojim klijentima, visokim nivoom kvaliteta svojih proizvoda i spremnosti da budemo uvek pri ruci svojim budućim korisnicima naših usluga.

Otvaranje ove poslovnice doneće višestruku značaj i za sugrađane koji će dobiti posao, ali korist svakako će biti i na strani klijenata kojima će biti na usluzi na adresi Gradsko šetalište 32, Čačak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име