Večeras koncert Big Bend-a Radio – televizije Srbije u Čačku

Big Bend Radio – televizije Srbije, večeras, sa početkom u 21.00 č na Gradskom trgu u Čačku prirediće nezaboravno letnje veče u godini kada je naš grad prestonica kulture. Scenu će deliti sa Urošem Perićem, pijanistom, vokalnim solistom i velikom regionalnom zvezdom.

„Orkestar je nastupao sa najvećim imenima svetske džez muzike i predstavlja značajnog nosioca srpske džez scene. Big Bend RTS-a je moderan bend koji u svom repertoaru ima i kompozicije zabavne muzike različitih žanrova. Uživaćemo u snažnom i retro glasu, koji je karakterističan potpis vokalnog soliste Uroša Perića, velikog imena džez i bluz muzike.“ – navode organizatori.

Uroš Perić je više puta do sada nastupao sa Big Bend-om, njihova sinergija pomera muzičke granice, a program koji su spremili za večeras biće prava poslastica za ljubitelje džez muzike.

„Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da gromoglasnim aplauzom pozdrave jedne od najpoznatijih Big Bend lidera. Sigurni smo da će večeras Gradski trg u Čačku zablistati u najboljem izdanju i da ćemo zajedno pomeriti granice“ – navode iz TO Čačka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име