Veselinović: Podneli smo krivičnu prijavu protiv Vučića, pomoć mladima smatramo mitom; Mladi: Opozicija vređa našu inteligenciju

Čačak – Pokret za preokret podneo je danas krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog kako navode u krivičnoj prijavi „nuđenja mita“ mladima od 16 do 29 godina, kako bi glasali za njega na izborima.

Lider tog pokreta Janko Veselinović izjavio je danas da Aleksandra Vučića smatra počiniocem krivičnog dela jer će na taj način podeliti mladima 101.700.000 evra.

Sa druge strane mladi smatraju da takav potez opozicije je krajnje neshvatljiv.

„Prvi put smo dobili nešto od ove države i to ne smatram mitom, već kao pomoć u ovim pomalo nezgodnim vremenima, pre svega u doba korone. Ja ću glasati kako ja budem hteo, iskreno smatram da ta krivična prijava nije na mestu i da to u krajnjoj liniji nije fer prema predsedniku Srbije, jer se konačno neko setio da za nas odvoji neku crkavicu”, kaže mlada Čačanka Žaklina Vinčić.

I Matija Popović (19) iz sela Stančići student Pravnog fakulteta kaže da ne razume potez opozicije.

„Oni stvarno potcenjuju našu inteligenciju i zar misle da nas neko može kupiti za sto evra. Opozicija se nije bunila kada je pomoć deljena penzionerima i ostalim punoletnim građanima, a sada smo mi problem”, rekao je Matija.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име