Vesnu Baur iz Čačka dobitnica nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja”

Dobitnica specijalnog priznanja za eko inovativnost , koju Udruženje poslovnih žena Srbije dodeljuje svake godine “Cvet uspeha za ženu zmaja” za 2020. je Vesna Baur, suvlasnica i direktorka preduzeća „Basna” iz Čačka i predsednica Udruženja poslovnih žena “Nadežda Petrović” u Čačku.

Za prestižnu nagradu koju Udruženje poslovnih žena Srbije dodeljuje po 14 . put kandidaturu je poslao je Vesnin suprug, koji je, ujedno, i partner u poslu, a podržalo je Udruženje poslovnih žena iz Čačka. Vesna Baur je direktorka i vlasnica preduzeća Basna. koje je osnovano 2010. godine sa vizijom da u Srbiji primeni održive ekološke tehnologije.

Foto: privatna arhiva

“U godini koja će ostati zapamćena po epidemiji Kovid 19 za mene ova nagrada predstavlja veliko zadovoljstvo. Pamtiću 2020. godinu po nečem lepom” – ističe dobotnica nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja” Vesna Baur.

Udruženje poslovnih žena “Nadežda Petrović” svake godine imalo je kandidate za ovo prestižno priznanje i veoma je ponosno na svoje članice, ističe direktorka udruženja Gorana Tanasković.

Foto: privatna arhiva

”Nama kao Udruženju poslovnih žena I uopšte kao ženskom preduzetništvu mnogo znače ovakve nagrade I ovakve promocije žena, ženskog preduzetništva I njihovog poslovanja jer na taj način dajemo primer I ostalima da se vredi boriti I da se prepoznaju pravi rezultati i vrednosti.Na taj način podstičemo I ostale preduzetnice, a posebno mlade da preuzmu stvari u svoje ruke I započnu sopstveni biznis, da veruju u sebe I da se dokažu, da to neko primećuje I da će biti nagradjene “, kaže direktorka Udruženja poslovnih žena u Čačku, Gorana Tanasković.

Od osnivanja udruženja do sada samo su četiri poslovne zene iz Čačka dobile ovo prestižno priznanje, Sladjana Pantović, Zorica Selaković, Gorana Tanasković I Maruška Topalović.

Ove godine nagradu je dobilo devet najuspešnijih preduzetnica u Srbiji, a po prvi put je dodeljeno i specijalno priznanje za akademski doprinos ženskom preduzetništvu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име