Viber korisnici su dugo čekali ovu opciju! Od sad ne može svako da vas zove u Viber grupe

Rakuten Viber, jedna od najpopularnijih aplikacija u Srbiji za besplatnu i laku komunikaciju, objavila je uvođenje više novih funkcija protiv spamovanja zarad dodatnog obezbeđenja privatnosti korisnika – kao i mogućnost pretraživanja drugih korisnika po njihovom imenu.

Nova mogućnost pretrage će biti obezbeđenja dodatnim merama privatnosti, u skladu sa Viber-ovom posvećenošću obezbeđivanju privatnosti za njegove korisnike.

Ljudi su redovno zasuti sa sve više informacija i u takvoj situaciji bez presedana neophodno je obezbediti prevenciju od spamovanja. Usled tih pojava, izazov više nije steći što više onlajn kontakata, već to ostvariti na bezbedan način, koji štiti korisničku privatnost. U tom smislu, Viber-ova nova rešenja predstavljaju pomoć korisnicima te aplikacije.

Viber će omogućiti svojim korisnicima da kontrolišu ko ih može dodavati u Zajednice i grupne četove – svi ili samo osobe čije kontakte su sačuvali u svom imeniku. Da biste primenili ovo podešavanje, korisnici bi trebalo da prate putanju Još >Podešavanja >Privatnost >Grupe >Kontroliši ko te može dodati u grupe.

Pored toga, pozivi za učlanjenje u Nove zajednice i grupne četove primljeni od strane nepoznatih pošiljaoca će automatski biti učitani kao novi Zahtevi za četovanje u inboksu aplikacije, kako bi glavni ekran sa četovima ostao pregledan i rasterećen od nepoželjnih zahteva.

Ažurirajte svoju Viber aplikaciju i počnite da kontrolišete ko sme da vas doda u četovanje, u grupe i Zajednice.

Da li ste već definisali nove Viber dozvole?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име