Vredni aktivisti KZM Čačak izradili 840 vizira za medicinske radnike

Prethodnih dana ste imali priliku da čitate o tome da NTP u saradnji sa Kancelarijom za mlade izrađuje vizire za zdravstvene radnike.

Oni su nastavili da pružaju nesebičnu pomoć ponovo. Aktivisti Kancelarije za mlade napravili su 840 vizira koji ce biti poklonjeni svim zdravstvenim ustanovama u gradu, kao i privrednicima. U razgovoru sa volonterina saznali smo da njima pričinjava zadovoljstvo kada mogu da pomognu na bilo koji način. Uvek se rado odazovu kada su u pitanju humanitarne akcije.

U prethodnom periodu su prikupljali novac za operaciju naše sugrađanke Nađe. Kako kažu, kada kroz druženje i zabavu mogu da pomognu nekome kome je pomoć neophodna srce im je puno.

„Kancelarija za mlade je i u prethodnom periodu pokazala da je uvek na raspolaganju kada su pomoć i podrška bili potrebni, u bilo kom smislu. Aktivno učestvujemo u svim aktivnostima koje mogu da doprinesu našoj lokalnoj zajednici. Ponosna sam što Kancelariju za mlade čine dobri, mladi ljudi, spremni da svoje slobodno vreme iskoriste na kvalitetan način. Radimo kao jedan veliki i skladan tim i zbog toga su naši rezultati uvek izuzetni. Ovog puta smo zajedno sa Naučno – tehnološkim parkom koji je nabavio sav potreban materijal izradili 840 vizira za naše zdravstvene radnike, prvenstveno, koji se već mesecima naporno bore sa virusom. Na ovaj način želimo da im se zahvalimo na svemu. Ovim putem bih pohvalila naše volontere koji dokazuju da se sve može kada se vredne ruke slože, i zahvalila bih se NTP- u i Start up centru na pozivu za saradnju.“ – poručuje Marjana Petronijević, koordinator Kancelarije za mlade.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име