Zavetnici Čačak: Teška vremena zahtevaju jedinstvo! Todorović se pokazao kao odličan menadžer!

U našu redakciju stiglo je saopštenje Srpske stranke Zavetnici u kome poručuju da je narodu potrebno jedinstvo u ovim vremenima.
Njihovo saopštenje prenosimo u celosti;
Naša zemlja i naš narod se svakodnevno suočavaju sa sve veći pritiscima koji dolaze spolja. U takvim situacijama partijski interesi se stavljaju po strani i svi stajemo u odbranu Srbije!
Srpska stranka Zavetnici se odazvala na poziv predsednika Vučića da u ovim izazovnim vremenima uzmemo deo tereta i obaveza u odbrani naših najvećih državnih interesa. Naš odbor u Čačku je već stupio u tu borbu i prva politička bitka nas očekuje 2. juna.
Milun Todorović je prvi na listi koja nosi ime Aleksandra Vučića i rezultati koji su postignuti u poslednjih osam godina su garant da će svi planovi za naredni period biti sprovedeni, a ti planovi su ogromni i od velikog značaja za gradjane. Počevši od nove bolnice, preko zatvorenog bazena, novih puteva itd. pa sve do izgradnje javne garaže.Mi danas pozivamo na mir i jedinstvo, jer nema napretka tamo gde nesloga vlada. Ubeđeni smo da će Čačani podržati koalicionu listu „Čačak sutra – Aleksandar Vučić“ 2. Juna na izborima i time jasno staviti do znanja da žele da idu napred!
Gradski odbor Srpske stranke Zavetnici u Čačku

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име