Zavetnici Čačak: U toku politički performans prekrajanja izborne volje Čačana

Gradski odbor stranke Zavetnici u Čačku oglasio se saopštenjem za javnist povodom poslednjih dešavanja u Gradskoj izbornoj komisiji.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Ovim putem se zahvaljujemo sugradjanima na datom glasu i ukazanoj prilici i poverenju da u naredne četiri godine budemo narodu na usluzi.

Što se nas Zavetnika tiče, izbori su završeni još u nedelju. Bez želje da umanjimo rezultat opozicije, ali ovo što se dešava poslednja dva dana, to su potezi očajnika koji ne žele da prihvate činjenice i dostojanstveno priznaju poraz. Jedini pravi gubitnici tog ponašanje mogu biti građani! Nas Zavetnike zanima da se što pre formira vlast, kako bismo krenuli sa radom i naše reči iz kampanje pretvorili u dela.

Pokušaji nasilnog prekrajanja izborne volje građana su za svaku osudu i time se na najgrublji način urušava demokratski poredak! Na kraju krajeva opozicija je imala sedam puta više čuvara kutija i svi su to veče potpisali zapisnike, tako da je i više nego jasno da je sve ovo jedan loše isceniran politički performans koji nikome ne služi na korist. Zato još jednom javno upućujemo poziv, ljudi hajde da radimo!

Gradski odbor Zavetnici Čačak

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име