Zvanično otvorena „Zimska čarolija“ na Moravi. Čačani oduševljeni!

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, u nedelju 25.12. je sa svojim saradnicima, prisustvovao zvaničnom otvaranju manifestacije „Zimska čarolija“, koja se prvi put organizuje u našem gradu, na prostoru Gradske plaže. „Zimska čarolija na Moravi“, zamišljena je kao atraktivna praznična manifestacija, prvenstveno za najmlađe, ali i za sve ostale sugrađane, koji žele da osete praznični duh. Okićena jelka, vozići, dečije klizalište, „vašar“ sa domaćim proizvodima, samo su neki od sadržaja koji su planirani tokom trajanja „Čarolije“ do kraja januara.

„Svi naši sugrađani, a pre svega najmlađi, danas dobijaju novu zabavu u našem gradu, „Zimsku čaroliju na Moravi“. Organizatori Grad Čačak i SC „Mladost“ potrudili su se da u narednih 35 dana Čačani uživaju u najrazličitijim sadržajima. Ovde se oseća pravi praznični duh, dosta toga zanimljivog za najmlađe, možda kao ono najbitnije – klizalište, ali i štandovi sa domaćim proizvodima, koji će biti postavljeni svakog vikenda. Namenjeni su, naravno svim sugrađanima, ali na ponos ih predstvljamo i turistima, koji žele da pazare kvalitetne domaće proizvode u našem gradu. Mnogo toga nas ovde očekuje – „Ulica otvorenog srca“, humanitarne akcije, koncerti, pozorišne predstave za decu“ – rekao je Todorović, napominjući da će se organizatori truditi da se ova manifestacija svake godine nadograđuje i upotpunjuje sa novim sadržajima koji će biti namenjeni najviše mališanima.

Inače, sve tokom „ZIMSKE ČAROLIJE NA MORAVI“ je besplatno, nema plaćanja ulaznica, napominju organizatori.

„Veliko je zadovoljstvo što su se Čačani odazvali u ovako velikom broju, što dokazuje i kvalitet ove manifestacije. Svakako, formiraćemo klizalište i na rukometnom terenu“ – rekao je direktor SC „Mladost“ Matija Bratuljević

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име