Dušan Radojević osudio ponašanje Logvinova i Petkovića

Prema pisanju portala Špijunka i Moravainfo došlo je do tuče izmedju Jankovića i Logvinova u prostorijama MZ Park. Naime, Janković tvrdi da mu je Logvinov naneo nekoliko udaraca u predelu glave, dok Logvinov tvrdi da je Janković bio u alkoholisanom stanju i da je prvi potegao flašu na njega.

Povodom nasilja koje je ovih dana u fokusu javnosti reagovao je i narodni poslanik Dušan Radojević. On je putem svog fejsbuk profila osudio napad na odbornika Petra Jankovića (SNS) od strane Igora Logvinova i pozvao odbornika Gorana Petkovića (POKS) da se ogradi od svojih saradnika.

„Društvene mreže su postale poligon za uvrede i pretnje, i samo je bilo pitanje vremena kada ćemo pročitati ovakav naslov u medijima.
Pozivam nadležne institucije da istraže ovaj slučaj, kao i svaki drugi. Svako ima pravo da misli i govori šta želi, osim da preti i vredja. Za nasilje ne postoji opravdanje! Šta tek gradjani mogu da očekuju, ako je jedan odbornik bio žrtva fizičkog nasilja od strane opozicije koju predstavlja Igor Logvinov. Ujedno pozivam i odbornika Gorana Petkovića da se ogradi od izjava njegovih saradnika i osudi pretnje, jer vidimo čemu to vodi. Stop nasilju!“ – poručio je Radojević.

Foto: Špijunka.rs

Naša redakcija je za razliku od Jankovića dobro prošla. Nama su za sada samo pretili ali na osnovu svega što se desilio postoji opravdana bojazan da se nasilje ponovi. Zato još jednom apelujemo na predstavnike organa reda, ali i na javne funkcionere da stanu u zaštitu gradjana i predstavnika medija i sačuvaju nas od pretnji i nasilja koje trpimo kao zajednica.

Aktivisti odbornika Petkovića: „Može nekom da pukne i labrnja!“, „Ne znate sa kim se kačite bagro!“

Goran Petković, predsednik POKS-a se nije oglasio povodom incidenta, dok je Stranka Rusa Srbije reagovala sa saopštenjem koje možete pročitati OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име