HIT: Poksovci okitili jelku. Zamalo tuča zbog ukrasa

Idu praznici. Vreme je da se kiti jelka. Istog su mišljenja članovi POKS-a. Sve bi bilo idilično, što se kaže u prazničnoj atmosferi, da supruga komesara POKS-a nije stavila petokraku (crvenu zvezdu) na vrh jelke.

„Sastanak nije mogao da počne dok ne sklone petokraku sa jelke. Šta će nama monarhistima petokraka? Predsednik (Goran Petković prim.aut.) je odgovornost prebacio na suprugu, kao i uvek.“ – rekao je naš izvor.

Foto POKS: Sporna jelka u ćošku

U toku rasprave su pale i pretnje, pa je petokraka uklonjena do daljnjeg.

„Kod nas je haos u stranci. Svadje su učestale, često na ivici da dodje do tuče. Izvršen je puč u centrali, ne znamo gde su nam pare, odbornici nam se rasipaju, radi ko šta hoće… Mislili smo da će Petković uvesti red ali od kako se on pita ne zna se časnog krsta. Radi ko šta hoće. Evo i ovaj turnir u Atenici što je bio, nas niko nije obavestio. Mi smo kao protiv SNS, a onda oni hvale SNS na skupštini i igraju fudbal sa njima. Nama je sve gore, a jedino Petković rešava svoje probleme. Ja sad i ne znam za koga smo mi i za koju struju, u Beogradu kuva, bojim se da neće biti dobro.“ – nastavlja naš sagovornik

Strasti se još nisu smirile od poslednjeg incidenta izmedju dva odbornička kandidata, a na pomolu su novi sukobi. Članovi smatraju da je vreme da se Petković smeni, jer dok god se on vodi na papiru Radulović će moći da radi šta hoće.

„Najviše šansi da preuzme mesto predsednika ima Marko Trnavac, jer on ne duguje ništa Raduloviću. Njegovim dolaskom na čelno mesto konačno bi se isterali lažni monarhisti – petokrakaši.“ – zaključuje izvor sa sastanka.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име